Gå til hovedinnhold Gå til søk

Overnatting

Scandic Syv Søstre

Bo sentralt og idyllisk på Helgelandskysten, dra på vandring i eventyrfjellene eller slipp barnet i deg løs på Kulturbadet! Her kan du besøke badeland, se forestilling på kulturscene, dra på kino eller besøke biblioteket – alt under samme tak som hotellet.

Tlf +47 750 65 000

Napoli Restaurant & Hotell

Svært lave priser og høy standard gjør at Napoli Restaurant & Hotell har blitt et populært alternativ for både turister, tilreisende og ikke minst ulike firmaer. Hotellet har totalt 14 nyoppussede rom, alle med eget bad. Ett av rommene er et familierom med fem sengplasser.

Tlf +47 75 06 40 80 (10.00 – 23.00)

 

Sandnessjøen Overnatting

Overnattingstedet har begrenset resepsjon med selvbetjent innsjekk. Her kan overnattingsgjestene bruke dusjene, lage deres mat i vårt kjøkkenområde og slappe av i vår TV-stue eller veranda. Sandnessjøen Overnatting har gratis parkering, Wifi og bruk av vaskerom for sine gjester.

Tlf +47 46 90 47 43 (08.00 – 23.00)

Bobilcamping Sandnessjøen småbåthavn

Sør i Sandnessjøen havn, i Strandgata 25, er det plass for ca. 30 bobiler/campingvogner. Innfart ved begynnelsen av moloen.

Det er satt opp strømsøyler med CEE-type uttak (blå plugg), og det er satt opp vannpost. Septiktømming i umiddelbar nærhet. Campingturister har samme tilgang til klubbhuset/servicebygget som båtfolket, dvs. toaletter/dusj, kjøkken, stue med TV og vaskemaskin/tørketrommel.

Sandnessjøen Camping

Sandnessjøen camping ligger på Steiro ved kystriksveien (fv 17), 10 km sør for Sandnessjøen sentrum. Her kan du bo i en rolig og avslappet atmosfære med fantastisk utsikt til både fjord og fjell.

Campingplassen har hytter med flere soverom, kjøkken og bad, samt hytter uten dusj/toalett.